Meer ouderen onderkoeld in het ziekenhuis door valpartijen…

Daar lig je dan…

Het is een hartverscheurend beeld. Ouderen die uren, soms zelfs langer dan een dag, op de grond liggen na een val, zonder dat iemand hulp biedt. Dit kan leiden tot onderkoelingsverschijnselen en zelfs tot de dood. Het is een situatie waar niemand op hoopt, maar helaas gebeurt het toch vaak. Oorzaak nummer 1: De vastgelopen zorg, volgens artsen in een interview van het AD.

Maar er is hoop. Bij Voclarion geloven we dat technologie kan helpen bij het voorkomen van deze tragische gebeurtenissen. Onze Voclarion easierLife alarmeringsunits, die als betaalbare maandelijkse dienst geleverd worden, bieden een oplossing.
Deze units zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden geactiveerd door een druk op de knop of automatisch wanneer een val of ongeluk wordt gedetecteerd. De unit stuurt vervolgens een alarm naar de opgegeven contactpersonen, zoals familieleden of een zorgverlener. Dit zorgt ervoor dat hulp snel onderweg is.
Bovendien zijn de units voorzien van spraakherkenning, een grote knop en accessoires als een polsbandje of trekkoord, waardoor ouderen, die misschien niet in staat zijn om een telefoon te gebruiken, toch hulp kunnen vragen. De Voclarion alarmeringsunit heeft geen internetverbinding nodig dankzij een slimme simkaart. En de instellingen kunnen op afstand worden ingeregeld.

De Voclarion alarmeringsunit is een slimme betaalbare oplossing voor het bieden van veiligheid & welzijn van onze ouderen in een overbelast zorgsysteem.

Kom meer te weten over onze alarmeringsunit op onze website of vraag een gratis proefperiode aan en ontdek de voordelen zelf.

Scroll to Top