Verpleegoproepsysteem

Verpleegoproepsysteem

Geen DECT, pieper en mobiel, maar alle communicatie op één zorgtoestel

Draadloos alarmeren
Spreek-luister verbinding met de client
Beeldcommunicatie
Integratie met de brandmeldcentrale
Deurmanagement
Dwaaldetectie
Domotica
Gedetailleerde rapportages


Vele malen goedkoper

Het Voclarion systeem is gebaseerd op de nieuwste technieken en kan hierdoor vele malen goedkoper geleverd worden dan traditionele systemen.

Om een voorbeeld te geven; voor het bedrag dat een zorginstelling nu aan jaarlijkse onderhoudscontracten kwijt is voor telefonie, het verpleegoproepsysteem en het pieper systeem voor de brandmeld centrale kunnen wij de volledige implementatie verzorgen waardoor u maar één systeem heeft te onderhouden en uw medewerkers op één smartphone alle meldingen kunnen afhandelen.

De voordelen van het verpleegoproepsysteem van Voclarion:

Eenvoudig in gebruiak

Werkt op iedere smartphone

Personeel heeft slechts één zorgtoestel nodig

Vele malen goedkoper dan traditionele systemen

Telefonie, verpleeg oproepsysteem en personen alarmering bij één leverancier

Met oog voor het personeel

Niets is zo belangrijk als luisteren naar de wensen van medewerkers om deze zo fijn mogelijk te laten werken met systemen. Wij hebben daarom een systeem ontwikkeld dat eenvoudig in gebruik is en waarmee het personeel efficiënter werkt. Zelfs zo efficient dat met ons systeem de nachtzorg afgeschaald kan worden en er dus budget overblijft voor de dagzorg. Zo kan er weer tijd besteed worden aan het leveren van echte zorg in plaats van het nalopen van valse alarmen.

Flexibel en merkonafhankelijk

Ons systeem is gebaseerd op open standaarden, u bent niet verplicht om producten van een specifiek merk af te nemen. Het voordeel hiervan is dat systemen van diverse leveranciers eenvoudig gekoppeld kunnen worden met onze communicatieomgeving.

Volledige ontzorging

Geen enkele zorginstelling is hetzelfde. Samen met u vinden wij een passende oplossing en helpen wij met de implementatie ervan. Met ruim 14 jaar ervaring zijn wij specialist in ons werk. De combinatie telefonie en zorgsysteem zorgt voor een complete communicatieoplossing binnen uw zorginstelling.

Integratie met de brandmeldcentrale

Naast alarmmeldingen van personen is het ook mogelijk een stil ontruimingsalarm vanuit de brandmeldcentrale te ontvangen op het mobiele zorgtoestel van de medewerkers. Bij een stil ontruimingsalarm wordt een geselecteerde groep personen gewaarschuwd om een ontruiming in gang te zetten. Uiteraard kunnen wij voor een nieuwe NEN2575 keuring zorgen.

Slimme Sensoren

Reduceer valse alarmen

Reduceer valse alarmen met onze Slimme Sensoren. Nooit meer voor niets naar een bewonerskamer. Met de Slimme Sensor is direct inzichtelijk of een alarm vals of niet is.