OVER ONS

Al jouw communicatie prettig, praktisch én veilig

Jouw communicatiesystemen optimaal integreren en op elkaar afstemmen, waardoor je tijd én kosten bespaart. Op die manier dragen wij graag bij aan het leveren van betere zorg door jouw zorginstelling of de groei van jouw bedrijf. Dat is waar wij graag dagelijks ons bed voor uit komen: jou ontzorgen op het gebied van communicatie!

Het integreren van jouw communicatiesystemen met ons VoIP-communicatieplatform noemen we Unified Communications (UCaaS). Die integraties zorgen ervoor dat jouw werkomgeving prettig, praktisch én veilig is. Of dat nu in een zakelijke werkomgeving is of in de zorg

Door de manier waarop we onze manier van werken en ons platform hebben ingericht, heb je als organisatie keuzevrijheid in merken en leveranciers. Zo realiseren we de beste communicatieoplossing tegen de beste prijs voor je. Nu en in de toekomst.

Wat je natuurlijk wilt weten over Voclarion

Wij leveren een Unified Communications As a Service platform dat naadloos samenwerkt met alle marktstandaard communicatie oplossingen zoals Teams, Zoom, bestaande VOIP oplossingen, Bria maar ook zorgspecifieke toepassingen zoals IQ Messenger.”

  • Unified Communications as a Service-platfrom
  • Werkt naadloos samen met alle standaard communicatieoplossingen in de markt (Teams, Zoom, bestaande VoIP-oplossingen, Bria, maar ook zorgspecifieke toepassingen zoals IQ Messenger)
  • Platform op basis van open standaarden, waardoor jouw communicatiesystemen (van verschillende merken en leveranciers) eenvoudig gekoppeld kunnen worden
  • Platform wereldwijd gebruikt door grote en kleinere ondernemingen, overheid en non-profit organisaties (waaronder de zorgsector)
  • Integratie met meer dan 100 CRM-applicaties
  • Nederlandse organisatie, meer dan 15 jaar ervaring
  • Eigen ontwikkelteam, waardoor maatwerk voor elke klant mogelijk is
  • Toekomstproof, door continue innovatie

Weten wat onze klanten zeggen over de samenwerking met Voclarion? Lees het hier!

Meer weten over Voclarion en UCaaS-oplossingen voor jouw eigen communicatiesystemen? Neem dan direct contact op met ons! We adviseren je graag.