Marketing stage

Over Voclarion

Voclarion is een telecombedrijf die in eigen huis een telefonieplatform beheert en verkoopt aan ZZP/MKB, grootzakelijke klanten, overheid en resellers. Ook is Voclarion actief met oplossingen binnen de zorg: persoonsalarmeringen en dwaaldetectie. Voclarion heeft voortdurend plaats voor enthousiaste marketeers die, in de eindfase van hun studie, hun passie in de praktijk willen brengen. Dit kan in de vorm van een meeloopstage of afstudeerstage.

De stagewerkzaamheden

Voclarion is continu bezig zichzelf beter in de schijnwerpers te zetten. Dat kan in de vorm van ouderwets adverteren op de radio, maar liever gaan we een stapje verder in de digital marketing (automation). Graag bekijken we voor de invulling van jouw stage wat het beste bij jou past en voor Voclarion ook nog iets oplevert.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende afstudeeropdrachten:

  • Het ontwikkelen van een advertentiecampagne voor de zorg
  • Het doen van klantonderzoek in de telecombranche en het verwerken van de resultaten in waardevolle whitepapers
  • Het maken en monitoren van een Google Adwords advertentiecampagne op basis van een marketing budget
  • Het analyseren van het gedrag van onze websitebezoekers en het optimaliseren van de website hierop

Of voor een meewerkstage kun je denken aan:

  • Het onderhouden van onze huidige advertentiecampagne
  • Het schrijven van content en beheren van onze social media uitingen
  • Het uitbreiden van onze website met landing pages of whitepapers
  • Het maken van een aparte website voor een specifieke dienst/product/branche

Het team en de stagebegeleiding

Tijdens je stage werk je in de afdeling marketing en ga je samenwerken met onze sales medewerkers. Omdat we een relatief klein marketing team hebben is het belangrijk dat je het leuk vindt om zelfstandig aan een project te werken. Uiteraard kun je bij onze ervaren developers terecht met je vragen en ideeën, en krijg je een vaste stagebegeleider toegewezen.

Binnen de bedrijvengroep werken circa 15 medewerkers verdeeld over een aantal afdelingen: development, sales, marketing, administratie, projectmanagement en een technische helpdesk.

Reageren?

Mail dan je motivatiebrief en CV naar werken@voclarion.nl . Vermeld bij voorkeur één of meer projecten waar je al aan hebt gewerkt en trots op bent. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en ook niet beantwoord.