Besparen op zakelijke telefonie

Wilt u besparen op zakelijke telefoonkosten? Dan is de overstap naar VoIP een goede keuze.  Niet alleen zijn de belkosten lager, ook de kosten voor beheer en de onderhoudskosten van VoIP zijn aanzienlijk lager. En dat terwijl de gesprekskwaliteit vaak beter is dan bij traditionele telefonie en de mogelijkheden enorm zijn. Hoe bespaart u op zakelijke telefonie?

Besparen op zakelijke telefonie. Hoe doe je dat?

Op diverse fronten kunt u de kosten voor telefonie verlagen. Het zijn dus niet alleen de belkosten waar iets te verdienen valt. Het onderstaande overzicht geeft u een goede indicatie.

  • Kiest u voor telefonie uit de Cloud? Dan bespaart u op een dure telefooncentrale. U heeft slechts toestellen nodig.
  • De telefoonkosten binnen het bedrijf vervallen. U belt gratis met collega’s, telewerkers en vestigingen. Voor bedrijven die veel onderling bellen zijn de besparingen dus enorm.
  • Bellen naar telefoonnummers is via VoIP goedkoper dan via bijvoorbeeld een zakelijk ISDN abonnement.
  • U hoeft geen zakelijk telefoonlijnen meer te huren. U belt via uw huidige internetverbinding.
  • Een VoIP telefooncentrale kan telefonie verzorgen voor meerdere vestigingen. U heeft dus maar een telefooncentrale nodig en bespaart op de aanschaf van hardware en het onderhoud.
  • Moderne telefooncentrales hebben een duidelijke interface, waardoor u veel instellingen zelf kunt uitvoeren. U bespaart een duur zakelijk onderhoudscontract.

VoIP telefooncentrale aanschaffen? Gebruik onze gratis checklist

Een nieuwe VoIP gebaseerde telefooncentrale aanschaffen en implementeren is geen alledaags werk. Om u te helpen hebben wij al onze expertise van de afgelopen 10 jaar gebundeld in onze checklist voor VoIP telefonie. Alle belangrijke aandachtspunten voor de aanschaf van VoIP telefonie worden behandeld.

Download nu onze gratis checklist >