Dit is waarom je Vast Mobiel Integratie aan iedereen zou aanbevelen

Altijd onderweg. Van de ene klant naar de andere, van kantoor naar congres of van een presentatie naar een business lunch. Je mobiele telefoon is je heilig in jouw rijdende kantoor. Alleen mis je de extra’s functionaliteiten van een telefooncentrale, zoals intern doorverbinden. Of je mist simpelweg telefoontjes, omdat klanten je op je vaste telefoonnummer bellen.

Vast Mobiel Integratie

Dat mobiele bellen zou voor jou net zo functioneel moeten zijn als vast bellen (via telefooncentrale). Wist je dat dit kan? Door vaste telefonie te integreren met mobiele telefonie ervaar je alle gemakken van vaste telefonie gewoon op je mobiel. Handig voor jou, maar ook voor de organisatie. IP-mobile noemen we dat. Met Vast Mobiel Integratie ervaar je het gemak van:

  • Eén nummer waarop je bereikbaar bent: vast en mobiel
  • Handige functies van de telefooncentrale op je mobiel
  • Eén voicemail voor je mobiele toestel én vast: eenduidig en professioneel
  • Eén rekening voor alle telefonie
  • Eén serviceleverancier, één contact voor al je vragen
  • Eén rapportage van alle telefonische communicatie en mogelijke verbeterpunten

Hoe werkt Vast Mobiel Integratie?

Voordelen Vast Mobiel Integratie

Simpel en doeltreffend
Inloggen op accounts, apps downloaden: daar heeft niemand zin in. Wat we willen, is simpelweg een simkaart in het toestel stoppen en bellen. Dat kan. De simkaart doet wat hij moet doen, omdat de technologie daar aan gekoppeld is, niet aan het toestel. Zo kun je de vast-mobielintegratie gebruiken met de simpelste GSM en de meest geavanceerde smartphone.

Bereikbaarheid en flexibiliteit: overal en altijd
Dat optimale bereikbaarheid het belangrijkst is voor jou en je relaties, kunnen we allemaal beamen. We werken niet meer van negen tot vijf en alleen op kantoor. Altijd en overal bereikbaar zijn maakt ons flexibel. Met vast-mobielintegratie ben je dus altijd en overal bereikbaar wanneer jij wil. Is er niemand op kantoor, dan ben je gewoon op je mobiel bereikbaar met hetzelfde vaste nummer.

Doorverbinden, ook vanaf je mobiel
Alles geïntegreerd in één systeem betekent ook dat je met je mobiele telefoon de voordelen van doorverbinden ervaart. Ben je mobiel in gesprek en wil je het gesprek doorverbinden naar een collega op kantoor? Dan kun je gewoon doorverbinden naar de desbetreffende driecijferige extensiecode van de collega en klaar is kees.

Bezetstatus overal beschikbaar
“Nu even niet! Ik ben te druk.” Als je net in een conference call zit via je mobiel, is het voor je collega’s heel handig om te weten dat je niet beschikbaar bent. Andersom is het voor jou heel handig om in één oogopslag te zien wie wel of niet beschikbaar is. Ook als je onderweg bent. Vast-mobielintegratie maakt het mogelijk om real-time ‘presence-informatie’ (oftewel: bezetstatus) in te geven, zodat iedereen op kantoor en onderweg ziet of je beschikbaar bent of niet.

Toch fijn, die lagere telefoonrekening
Alles onder één dak betekent onderling (gratis) bellen. Veel telefonie vindt plaats met collega’s onderling. Zo ga je dus automatisch besparen op je totale telefoniekosten.

Ook de voordelen van Vast Mobiel Integratie?

Met Vast Mobiel Integratie wordt uw mobiele telefoon aansluiting onderdeel van het VoIP platform en heeft u alle vaste telefoonfuncties op uw mobiele telefoon. Bereikbaar onder 1 nummer bent u optimaal bereikbaar.

Bekijk de voordelen van Voclarion Vast Mobiel Integratie >