Voclarion faciliteert “Robocalling” voor SP als laatste boodschap voor verkiezingen

De afgelopen dagen heeft Emile Roemer van de Socialistische Partij (SP) meer dan 200.000 sympathisanten van de SP en het Nationaal Zorgfonds met Robocalling opgeroepen om te gaan stemmen en zich extra voor de partij in te zetten.

Eén van de berichten bevat de boodschap voor SP sympathisanten om te stemmen voor de SP en zich extra voor de partij in te zetten. Een ander bericht vraagt aandacht voor verwezenlijking van het Nationaal Zorgfonds, dat voorziet in een zorgsysteem zonder eigen risico. Beide berichten zijn te beluisteren via de website van Voclarion. Er werd voor de berichten gebruikgemaakt van keuzemenu’s. Als mensen niet op hadden genomen en het nummer terugbelden, werd er ook een bericht afgespeeld. Op die manier werd de doelgroep maximaal bereikt.

Over Robocalling

Robocalling is het geautomatiseerd telefonisch benaderen van een grote doelgroep en een vorm van telemarketing. Mits toegepast bij de juiste doelgroep kan robocalling veel positief effect hebben. Er is namelijk veel mogelijk met robocalling; het wordt naast de Tweede Kamer verkiezingen ook veel gebruikt voor scholen om leerlingen en ouders snel op de hoogte te stellen, bij non-profit organisaties om hun donateurs op de hoogte te houden, gesproken AMBER Alerts te versturen, opiniepeilingen te houden of groepen patiënten te informeren. In het telefoongesprek kan er een aankondiging worden afgespeeld of kan er bijvoorbeeld een keuzemenu met actiemogelijkheden worden afgespeeld. Het systeem kan op honderden lijnen tegelijkertijd bellen en is erg geavanceerd. Zo houdt het systeem precies bij welk nummer op welk tijdstip en voor welke campagne werd bereikt, waardoor het de volgende keer meteen op het juiste of ander tijdstip kan bellen. Robocalling wordt in de Verenigde Staten enorm veel toegepast en wordt in Nederland ook steeds populairder.

Over Voclarion

Voclarion biedt telefonie oplossing aan voor grote ondernemingen, overheid, non-profit en resellers. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreide telefooncentrale ontwikkeld die zowel in de cloud als op eigen servers kan worden uitgevoerd. Het platform is gebouwd op open source standaarden en daardoor is het eenvoudig om koppelingen te realiseren met andere platformen.

Voclarion is gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht en te bereiken via www.voclarion.nl.

Contact

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze sales afdeling, bereikbaar via

<script type=”text/javascript”>
/*<![CDATA[*/

/***********************************************
* Encrypt Email script- Please keep notice intact
* Tool URL: http://www.dynamicdrive.com/emailriddler/
* **********************************************/
<!– Encrypted version of: sales [at] *********.** //–>

var emailriddlerarray=[115,97,108,101,115,64,118,111,99,108,97,114,105,111,110,46,110,108]
var encryptedemail_id96=” //variable to contain encrypted email
for (var i=0; i<emailriddlerarray.length; i++)
encryptedemail_id96+=String.fromCharCode(emailriddlerarray[i])

document.write(‘<a href=”mailto:’+encryptedemail_id96+'”>’+encryptedemail_id96+'</a>’)

/*]]>*/
</script>

of via 085 1 119 119.