Waarom elke IT-dienstverlener VoIP reseller moet worden

Misschien is het een gedurfde uitspraak: elke IT-dienstverlener zou VoIP reseller moeten worden. En dat is om een aantal redenen die wij in deze blog voor je op een rij zetten.

Een totaalklant telt voor 2

Natuurlijk houd jij je klanten bij je, door kwalitatieve diensten te leveren. Maar de concurrentie ligt altijd op de loer met de belofte van een lagere prijs met gelijke kwaliteit. Het zit in de mens om soms verandering te willen terwijl verandering niet altijd beter is. Het voordeel is dat een totaalklant niet snel weg te kapen is, omdat hij alle diensten bij je heeft ondergebracht. Bovendien zorgt dit ervoor dat je de klant vaker spreekt en dus ook meer aan je bindt.

Met VoIP verkoop je ook meer andere diensten

Doordat je VoIP aanbiedt, zullen klanten ook geneigd zijn andere diensten bij je af te nemen, omdat bedrijven het prettiger vinden om hun IT bij één bedrijf onder te brengen.

Geef je klanten de totaalervaring

Met het VoIP platform van Voclarion heb je zelf de mogelijkheid en vrijheid, eventueel met behulp van onze programmeurs, om de VoIP oplossing te integreren met bestaande CRM pakketten van je klant(en). Als je verantwoordelijk bent voor het IT-beheer van het betreffende pakket en/of de server, dan bied je de klant hiermee ook werkelijk een totaalervaring. Een goede koppeling met een CRM- of cloudsysteem zorgt voor meer gebruikersgemak.

Extra omzet en vrije prijsbepaling

Als je reseller wordt bij Voclarion ben je vrij om je eigen prijs te bepalen. Als je zelf de hosting regelt dan heb je meer marge, maar omdat dit arbeidsintensiever is en meer verantwoordelijkheid met zich meebrengt, is dit alleen interessant als je op grote schaal VoIP wil resellen. Daarom is het belangrijk om bij de start een goede afweging te maken tussen zelf hosten of door Voclarion laten hosten.

Geen technische kennis vereist

Als je een VoIP platform whitelabel verkoopt, heb je de mogelijkheid om aan je naam te bouwen met ons reeds bestaande kwalitatieve VoIP platform, zonder dat je hierin een technische investering moet doen.