Goede kennis van VoIP is essentieel voor resellers

Veel partijen die VoIP aanbieden aan resellers, stellen bijna geen eisen aan het worden van VoIP reseller. Om commerciële redenen is dat misschien te begrijpen. Wij vinden echter dat een goede VoIP reseller ook moet weten wat hij verkoopt en zijn klanten technisch moet kunnen ondersteunen. Kwaliteit van resellers gaat bij ons voor kwantiteit.

ZZP & MKB resellen zonder technische kennis

Voor potentiële VoIP resellers die zich niet inhoudelijk in VoIP willen verdiepen, bieden wij wel een oplossing. Je kunt ons ZZP & MKB telefonie pakket resellen. Je krijgt dan eenmalig een minimum fee per aangebrachte klant zonder dat je hier verder iets voor hoeft te doen. Op deze manier hoef je geen cursussen te volgen en krijg je ook geen moeilijke vragen van je klanten. Voor hun vragen kun je ze doorverwijzen naar onze technische helpdesk. Hier helpen onze goeroes jouw klanten verder. Het enige nadeel is dat je de VoIP oplossing (nog) niet whitelabel kunt leveren.

Heb je interesse om ZZP & MKB te resellen, neem dan contact met ons op.

Whitelabel vereist technische kennis

Wil je aan jouw klanten toch whitelabel (dus onder je eigen naam) VoIP kunnen verkopen, dan kan dit natuurlijk ook, maar dan moet je wel één of twee trainingen volgen. Als je de hosting bij Voclarion onderbrengt dan hoef je alleen een functionele beheerderstraining te volgen van één dagdeel. Als je de hosting zelf wilt regelen dan zul je ook een technische beheerderstraining bij Voclarion moeten volgen van opnieuw 1 dagdeel. Uiteraard kunnen we deze trainingen combineren in één dag. Als je zelf de hosting regelt dan heb je meer marge, maar omdat dit arbeidsintensiever is en meer verantwoordelijkheid met zich meebrengt, is dit alleen interessant als je op grote schaal VoIP wil resellen.

Heb je interesse om ons telefonieplatform whitelabel te resellen, neem dan contact met ons op.