Het meest uitgebreide VoIP platform op de markt

Wij ontwikkelen het meest uitgebreide VoIP platform zodat jij jouw klanten exact kunt bieden wat zij nodig hebben.

Geen concurrentie van ons

Jij houdt je bezig met de verkoop, wij steken onze tijd in het ontwikkelen van onze communicatieoplossingen.

Nederlands product

Onze developers werken dagelijks aan de verbetering van ons platform. Hierdoor lopen wij altijd voor op de ontwikkelingen in de markt.

Alle functionaliteiten voor één prijs

Wij houden het simpel en duidelijk. Je kunt gebruikmaken van ál onze functionaliteiten voor één prijs per gebruiker per maand.

Een bewezen platform, voor elke bedrijfsgrootte 

Met ruim 13.000 gebruikers maakt gemeente Amsterdam gebruik van ons VoIP platform. Ons VoIP platform is niet enkel geschikt voor grote klanten. Door de eenvoudig in te stellen telefooncentrale, zijn ook kleine klanten in no-time up & running. Met onze telefooncentrale kun je belplannen zo geavanceerd maken als je zelf wilt.

Onze reseller aan het woord

Met het Voclarion platform heb ik alle tools in huis om de telecom bij klanten optimaal in te richten. De flexibiliteit van het platform en de snelheid van het schakelen met Voclarion zorgen ervoor dat ik mijn klanten de beste service kan bieden.

Wij maken communicatie eenvoudiger en efficiënter

Samen met onze resellers zorgen wij er voor dat bedrijven hun communicatie zo eenvoudig en efficient mogelijk inrichten. Om klanten goed te kunnen helpen, krijg je duidelijke trainingen, technische en commerciële ondersteuning van ons en toegang tot het beste platform van Nederlandse bodem.

Volledige controle

In de online beheeromgeving pas je in een handomdraai het belplan van jouw klant aan. Kom je er niet uit? Dan staan wij voor je klaar.

Alle functionaliteiten voor één prijs

Helder en eerlijk, geen gedoe met losse modules voor fax2email, wachtrijen of extra keuzemenu’s. Zelfs call center functionaliteiten als ACD, wachtrij en uitgebreide statistieken zitten standaard inbegrepen. Bij ons krijg je toegang tot alle functionaliteiten voor één duidelijke prijs.

Vrijblijvende demonstratie van ons platform?