Bellen, oproepen, alarmeren met één platform

Voclarion Zorg Connect is dé communicatie oplossing voor zorginstellingen op zoek naar eenvoud, efficiëntie en kostenbesparing.

Met innovatieve functies zoals optimale routering van inkomende gesprekken, role gebaseerd doorverbinden en voorgeprogrammeerde noodoproepen is Zorg Connect ontworpen om jouw receptie callcenter superkrachten te geven. Tegelijkertijd kun je kosten besparen in vergelijking met het aanbod van de ‘grote spelers’ in de markt.

Met innovatieve functies zoals optimale routering van inkomende gesprekken, role gebaseerd doorverbinden en voorgeprogrammeerde noodoproepen is Zorg Connect ontworpen om jouw receptie  callcenter superkrachten te geven. Tegelijkertijd kun je kosten besparen in vergelijking met het aanbod van de ‘grote spelers’ in de markt.

Gemakkelijk in te stellen, eenvoudig te onderhouden

Of je nu instapt of overstapt, Zorg Connect is eenvoudig in te stellen en aan te sluiten op bestaande en oudere communicatiemiddelen. Vervanging van hardware waaronder telefoontoestellen is niet nodig om gebruik te maken van alle extra functionaliteiten van Zorg Connect.

Gespreksroutering in de 21e eeuw

Ons intelligente Role Connect-oproep-routeringssysteem verbindt oproepen door op basis van een rol in plaats van een intern telefoonnummer. Oproepen worden nu doorverbonden naar de eerste beschikbare persoon binnen een rol waardoor de bereikbaarheid binnen jouw zorginstelling aanzienlijk verbetert.

Noodoproepen zoals ze gedaan moeten worden

Een noodgeval laat zich niet voorspellen, maar je kunt je er wel op voorbereiden. Dankzij onze standaard Emergency Connect functionaliteit kun je instellen wie op welke wijze bereikt moeten worden in geval van een calamiteit.

Demo aanvragen?
Meek kennis met onze Center Connect oplossing

Plan een Demo

Extra functies standaard inbegrepen

Zorg Connect biedt een lijst aan handige functies die de bereikbaarheid van jouw zorginstelling vergroot:

  • Wachtrij management & automatisch verdelen van binnenkomende gesprekken
  • Geavanceerde voicemail & doorschakel mogelijkheden
  • Gespreks opname functionaliteit
  • Intercom- & oproepfunctionaliteit
  • Snelkiescodes en nummerherkenning voor efficienter bellen
  • Koppeling met slagboom en hoofdentree

Maak gebruik van onze zorg plugins

Met ons verpleegoproepsysteem worden alle meldingen afgehandeld via één mobiel toestel. Verminder het aantal valse alarmeringen dankzij onze slimme sensoren. Zet draadloos alarmeren & deur management in met onze thuiszorgoplossing en nooit meer zoeken naar hulpmiddelen met track & trace voor goederen. Volledige integratie met Teams is mogelijk met Connect Box.

Gebouwd met schaalbaarheid in gedachten

Groeit jouw zorginstelling? Zorg Connect groeit mee. Extra medewerkers of een nieuwe vestiging, ons systeem is 100% schaalbaar.

Ons team is 24/7 één telefoontje van u verwijderd

Geniet van kristalheldere audiokwaliteit met de nieuwste codects

Onze servers doorstaan ​​de strengste tests voor gegevensbeveiliging om u de hoogst mogelijke beveiliging en privacy te garanderen

Woord voor het milieu

Bij voclarion geloven we in een toekomst die wordt aangedreven door hernieuwbare energie. Daarom streven we ernaar om al onze datacenters hernieuwbare energie te laten gebruiken en maken we deel uit van initiatieven zoals CO2-neutrale vrijdag om onze CO2-impact op het milieu te verminderen.

“De portal en integratie met Teams zijn top functionaliteiten van het Voclarion platform.”

Demo inplannen