TRACK & TRACE VOOR GOEDEREN

Nooit meer zoeken naar bedden, rolstoelen of mobiele zorgapparaten

Minder tijd kwijt aan het zoeken van medische uitrusting. Minder kans op fouten, omdat je bijvoorbeeld kunt zien of een apparaat al gesteriliseerd is of dat een bed al klinisch gereinigd is. Meer tijd voor patiëntenzorg. Beter overzicht in het gebruik van apparaten. Plus kostenbesparing door beter onderhoud!

Zomaar wat voordelen voor zorgverleners en zorginstellingen die de app en slimme sensoren van Blyott gebruiken. Met de app volgen jouw zorgprofessionals bedden, rolstoelen en mobiele apparaten en weten daardoor altijd waar de medische uitrusting zich bevindt. En dat scheelt wel 10-20% tijd, volgens de meeste ziekenhuizen! Efficiëntere inkoop door beter beheer kan nog eens een 20-40% kostenbesparing opleveren.

Wat detecteren de slimme sensoren?

De slimme sensoren werken via bluetooth en zijn niet groter dan een 2 euromunt. Ze zijn waterbestendig, bestand tegen temperaturen tot 135℃ en hebben een batterijduur tot 5 jaar. Ze meten beweging, temperatuur en gebruik van een apparaat. Zo detecteren ze:

de exacte locatie van een hulpmiddel

of een bed al klinisch gereinigd is

of een rolstoel op dat moment in gebruik is

of de temperatuur in de diepvries met vaccins nog goed is

wanneer een beademingsapparaat onderhoud nodig heeft 

waar de volle zuurstofflessen zich bevinden

Wat kun je met de app?

In deze cloudapplicatie zijn alle locaties binnen jouw zorginstelling gedefinieerd. Je kunt in de app:

met één druk op de knop zien waar een apparaat zich bevindt

alle resultaten van de slimme sensoren uitlezen

je medische uitrusting beter beheren en goed afstemmen op het werkelijke gebruik

Meer weten over de app en slimme sensoren van Voclarion-partner Blyott? Neem dan direct contact met ons op! We adviseren je graag.