VoIP training deel 1

Tarief: Voor Resellers | GRATIS
Duur: 1 dagdeel
Inhoud: De VoIP training deel 1 is de voorbereiding op de VoIP training deel 2. Tijdens deze training wordt het standaard nummerplan besproken, leer je een bedrijf aan te maken en diverse instellingen in ons platform te configureren.

VoIP training deel 2

Tarief: Voor Resellers | GRATIS
Duur: 1 dagdeel
Inhoud: De VoIP training deel 2 is de toevoeging op de training deel 1. Tijdens deze training wordt er dieper ingegaan op de techniek van ons platform. Er worden onder andere systeeminstellingen, geavanceerde nummerplan instellingen en wachtrij rapportages besproken.

Commerciële training

Tarief: Voor Resellers | GRATIS
Duur: 1 dagdeel
Inhoud: Welke behoefte heeft de markt? Welke trends zien wij en hoe kan je hierop inspelen? Hoe verkoop je ons product aan jouw klant? In deze training krijg je veel informatie over de trends in de markt en hoe jij hierop kan inspelen bij jouw klanten.

Inschrijven voor een training

Maandelijks worden er VoIP-trainingen gegeven. Schrijf je hiernaast in voor een training. Je partnermanager zal vervolgens een geschikte trainingsdatum met je afstemmen en de definitieve trainingsdata per mail bevestigen.

Inschrijfformulier

  Edwin van der Voorn

  VoIP specialist

  Edwin heeft met zijn jarenlange ervaring een duidelijke kijk op de configuratie van het VoIP platform. Edwin helpt menig reseller op weg met het instellen van onze telefooncentrale. Edwin geeft zowel demo’s van ons platform als technische trainingen.

  Joop Perlee

  Senior VoIP specialist

  Onze doorgewinterde VoIP specialist Joop heeft al ruim 10 jaar op het gebied van VoIP telefonie en het beheer van ons platform. Voor de meest geavanceerde instellingen ben je bij Joop aan het juiste adres. Joop geeft technische trainingen van ons VoIP platform.

  Antinija Dzido

  Accountmanager

  Antinija is al jarenlang accountmanager in de branche. Zij weet als geen ander hoe je telecomoplossingen moet aanbieden en heeft met haar uitgebreide netwerk een zeer goed beeld van de markt. Antinija geeft zowel commerciële trainingen als demo’s van ons platform.