Snel starten met thuiswerken in 3 eenvoudige stappen

Wil je nu direct kunnen thuiswerken met alle medewerkers? Wij maken dat in enkele eenvoudige stappen voor je mogelijk. Afhankelijk van de actuele planning ben je met alle medewerkers binnen 24 uur thuis verbonden met de volgende functionaliteiten: 

  • Gesprekken ontvangen en kunnen bellen alsof je op de zaak bent
  • Gesprekken intern en extern kunnen doorverbinden
  • Medewerker kan nog steeds onderdeel zijn van een groep vanuit zijn thuis werkplek
  • Kortom alle functionaliteiten van kantoor kunnen thuis ook gebruikt worden

Heb je interesse dan vragen we het formulier hiernaast in te vullen. Wij nemen dan snel contact met je op.

> Installatie met 1 klik
> Geen training nodig
> Volledig plug & play
> 100% veilig en betrouwbaar in onze cloud.

Het enige wat u nodig heeft is een Voclarion telefonie server in de cloud, een Windows of Mac PC en/of mobiel iOS en Android en een internet verbinding via wifi of mobiel netwerk. Ben je nog geen klant van Voclarion, geen probleem wij zorgen er dan voor dat je voor 6 euro extra per gebruiker per maand ook hierop kan worden aangesloten.

Voclarion Hosted VoIP Telefonie volledig geïntegreerd met Microsoft Teams.

Microsoft Teams is een collaboration tool, een applicatie waarin Teams en afdelingen onderling samen- werken. Communicatie vindt plaats via de chat, door te (video)bellen en te vergaderen. De applicatie
is geïntegreerd met Microsoft Office 365, waar de teamleden bestanden met elkaar uitwisselen en agenda’s met elkaar delen.

Microsoft Teams beschikt standaard over een zeer beperkte PBX-telefooncentrale met minimale mogelijkheden. Door jouw eigen telefooncentrale aan Microsoft Teams te koppelen, maak je van jouw telefonie en Microsoft Teams één geïntegreerd intelligent systeem.

Download onze Voclarion-Thuiswerken-Teams factsheet.

Offerte aanvragen

Scroll to Top