Voclarion – Het Financieel Dagblad

Geïntegreerde communicatie binnen de zorg

14-12-2017

Voclarion staat vandaag in de special ‘medische innovatie’  van Het Financieel Dagblad. Directeur Ronald Koppelman vertelt over de geïntegreerde communicatie binnen de zorg.

Het werken met verschillende losse systemen heeft tot gevolg dat zorgpersoneel met diverse apparaten rondlopen die allen onderhoud vereisen. Tevens hebben zorginstellingen met losse systemen (denk bijvoorbeeld aan telefonie, verpleegoproepsysteem en domotica) vaak onderhoudscontracten bij meerdere leveranciers.

Met een totaaloplossing voor zorginstellingen, zorgen wij er voor dat er slechts één onderhoudscontract nodig met één leverancier, Voclarion. Daarnaast worden de systemen volledig geïntegreerd waardoor het zorgpersoneel niet meer met een pieper, DECT toestel en mobiel toestel rond hoeft te lopen, maar met slechts één mobiel toestel.

Daarnaast hebben wij een mooi systeem gebouwd waarmee zorgpersoneel direct zicht heeft op de situatie van cliënten die een alarm genereren. Met onze Slimme Sensor kan het zorgpersoneel tijdens een alarm direct een spreek/luister en/of live-video verbinding met de client krijgen. Zo kan op afstand bepaald worden of er een vals alarm is gegenereerd en kan geprioriteerd worden bij meerdere gelijktijdige alarmmeldingen.

Lees verder op: https://voclarion.nl/zorg/

Scroll to Top