OPLOSSINGEN VOOR
DE ZORGSECTOR

OPLOSSINGEN
VOOR DE
ZORGSECTOR

Kostenbesparing, eenvoud en efficiëntie
op de werkvloer

De werkdruk verminderen en de kwaliteit van zorg verbeteren: Innovatieve technologie in de zorg combineert meerdere systemen waardoor eenvoud en efficientie onstaat.

Verpleegoproepsysteem

Alle communicatie en meldingen afhandelen via één mobiel toestel. Onder andere brandmeldingen, deurmanagement en dwaaldetectie. Slechts één leverancier, slechts één systeem te onderhouden, dus kostenbesparing!

Personenalarmering

Valse nachtelijke alarmeringen tot het minimum beperkt, waardoor de nachtzorg afgeschaald kan worden. Verschillende vormen van detectie door slimme sensoren. Onder andere val-, deur- en dwaaldetectie.
Meerdere virtuele detectiezones instelbaar per cliënt. Beeldfunctie mogelijk.

Thuiszorgoplossingen

Veiliger zelfstandig thuis wonen. Oplossingen voor de thuiszorg met volledige controle op afstand. Draadloos alarmeren: direct contact in noodsituaties met familie, buren of de alarmcentrale. Deurmanagement: maak van je smartphone je sleutel. Eenvoudig te beheren en controleren. Ook vanaf afstand.

Innovatieve
zorgoplossingen

Oplossingen voor de zorg op basis van kunstmatige intelligentie. Onmiddellijk weten wat er aan de hand is met de cliënt en direct de juiste hulp kunnen inroepen. Een betere zorg met minder medewerkers. Minder valse alarmeringen, lagere werkdruk en een hogere tevredenheid onder de zorgmedewerkers.

Track & trace voor goederen

Met deze app en slimme sensoren weten jouw medewerkers altijd waar de medische uitrusting is. Nooit meer zoeken dus naar bedden, rolstoelen of mobiele apparaten. Minder kans op fouten, omdat je kunt zien of een apparaat al gesteriliseerd is of een bed al klinisch gereinigd. Meer tijd voor patiëntenzorg!

Klantcontactcenter

Een Automatic Call Distributor (ACD) verdeelt inkomende gesprekken
automatisch over de medewerkers van het klantcontactcenter.
Zo wordt elke cliënt doorverbonden met de juiste zorgmedewerker.
De cliënt ervaart hierdoor een consistente bel-ervaring.

“Wij waren als Woonzorg Flevoland op zoek naar een communicatiepartner die drie losse systemen kon integreren: telefonie, zorgalarmering en stille ontruiming. Voclarion was de enige die daar een echte oplossing voor had”.

Meer weten over de OPLOSSINGEN
VOOR DE ZORGSECTOR?

Contact

Contact ons

Ons direct mailen
hello@voclarion.nl

Voclarion Nederland
Joop Geesinkweg 125 1114AB Amsterdam

Route beschrijving | +31 (0)85 – 1 119 119

KvK: 34.16.24.56
BTW: NL 8121.43.565.B01
IBAN: NL16INGB0653576129