THUISZORGOPLOSSINGEN

Veiliger in eigen huis door draadloos alarmeren en deurmanagement

Nooit meer de angst dat iemand na een val urenlang wanhopig op de grond ligt zonder dat iemand ervan weet. Die zekerheid biedt Voclarion met draadloos alarmeren en deurmanagement. 

Met het tekort aan zorgpersoneel en het gegeven dat ouderen steeds langer thuiswonen, is het essentieel dat hun veiligheid gewaarborgd wordt. En dat, mocht er toch iets gebeuren, er snel iemand gealarmeerd wordt.

Draadloos alarmeren

Voclarion biedt een reeks alarmeringssystemen waarbij op eenvoudige wijze zeer doeltreffend gealarmeerd wordt.

Direct contact bij alarmeringen

alarmen komen in de vorm van spraakoproepen uit bij bijvoorbeeld de familie, de buren of de alarmcentrale.

Altijd bereik; geen netwerk nodig

de alarmeringssystemen werken op basis van een roamingsimkaart. Zo is er altijd bereik en heb je geen netwerkvoorzieining nodig, alleen een stopcontact.  

Ook een voor jouw budget passend systeem

elk apparaat kan eenvoudig aangesloten worden op het Voclarion-platform.  Door de onafhankelijkheid van product en leverancier is er voor elk budget een passend systeem. Apparaten zijn eenvoudig uit te breiden, bijvoorbeeld met een trekkoord, polsband, bedmat, temperatuursensor, pillendispenser etc.

Meer weten over draadloos alarmeren en overige innovatieve zorgoplossingen van Voclarion? Neem direct contact met ons op! We adviseren je graag.

Deurmanagement

Met de Nuki Smart Lock is je smartphone of de Nuki-dongle (druppel) je sleutel. De deur opent automatisch wanneer je komt en sluit automatisch wanneer je vertrekt.

Installatie binnen 3 minuten

installatie over je bestaande slot heen. Zonder iets te verwijderen of te vervangen. Zonder boren of extra schroeven. Past op alle (in Europa) gangbare sloten. De Nuki Smart Lock wordt gemonteerd aan de binnenkant van je huis en is onzichtbaar vanaf de buitenkant.

Sleutelbos of – kluis niet meer nodig

je opent de deur vanaf dat moment eenvoudig (ook vanaf afstand) met de Nuki-app of de Nuki dongle (druppel). Overigens is handmatig openen met de originele sleutel nog steeds een optie.

Eenvoudig te beheren en te controleren

rechten toe te kennen aan personen voor bepaalde of onbepaalde tijd. Voor een of meerdere locaties. Toegang gemakkelijk uit te zetten (bijvoorbeeld bij verlies smartphone).Je hebt 24/7 inzicht in wie welke deur geopend heeft.

Veilig

De Nuki Smart Lock wordt gemonteerd aan de binnenkant van je huis en is onzichtbaar vanaf de buitenkant. Het voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaard door bulletproof 2-weg encryptie. 

Verzekering blijft intact

de beveiligingsklasse van je deur wordt niet beïnvloed door het gebruik van Nuki (bevestigd door verzekeraars).

Gratis uitproberen

nog niet helemaal overtuigd? Je mag de Nuki Smart Lock 2 weken lang gratis uitproberen om zelf de voordelen te ervaren! Op deze video zie je hoe de Nuki Smart Lock werkt.

Meer weten over deurmanagement en overige innovatieve zorgoplossingen van Voclarion? Neem direct contact met ons op! We adviseren je graag.