HYBRIDE WERKEN

Meer werkgeluk, hogere productie
& concurrentievoordeel

Wat is hybride werken

Hybride werken betekent dat jouw werknemers plaats- en tijdonafhankelijk werken. Op kantoor, thuis of een andere locatie. Vanaf desktop of laptop. Altijd en overal.

Waarom hybride werken?

Werknemers beschikken thuis over hun eigen tijd. Ook kunnen veel werknemers zich thuis beter concentreren, waardoor ze productiever zijn. Door dit te combineren met de sociale interactie en samenwerken op kantoor, biedt hybride werken het beste van twee werelden. De keuzevrijheid draagt bovendien bij aan een hoger werkgeluk. En hybride werken levert een concurrentievoordeel dankzij aantrekkelijk werkgeverschap.

Meer weten over hybride werken?

Wil je flexibele werkmogelijkheden aanbieden binnen jouworganisatie? Hybride werken gaat niet alleen over technologie.

In een reeks van drie whitepapers beschrijven we waar je mee te maken krijgt als jij met jouw organisatie wilt overstappen op hybride werken.

Download

Hybride werken heeft de toekomst

Naast de genoemde voordelen, draag je door het aanbieden van hybride werkmogelijkheden als organisatie ook bij aan een oplossing voor een van de grootste uitdagingen waar we als maatschappij mee te maken hebben: klimaatverandering.

Hybride werken is een uitstekende eerste stap om als organisatie je CO2-uitstoot te verlagen

Wat is er nodig voor hybride werken?

Thuiswerkplek:

Laptop, beeldscherm, toetsenbord
Camera en microfoon
Achtergrondscherm voor videobellen »
Arboproof werkplek

samenwerken:

Een goede samenwerkingssoftware, zoals Microsoft Teams Stabiele VPN-verbinding Vast mobielintegratie met VoIP-telefooncentrale

Kantoor

Aansluiting op VoIP-telefooncentrale Integratie met andere communicatiemiddelen Integratie met CRM-systeem Nieuw beleid voor hybride werken Een dedicated IT’er voor communicatietechnologie

Hybride werken
in de praktijk

Wanneer hybride werken goed wordt doorgevoerd, beschikken jouw werknemers over een moderne hybride werkplek. Van accountmanagers tot callcenter- en helpdeskmedewerkers: al jouw werknemers zijn in staat om zowel op kantoor als thuis professioneel en productief te werken. Ze kunnen overal op hun directe telefoonnummer telefoongesprekken aannemen, in de wacht zetten of doorverbinden. Dit geldt ook voor groepsgesprekken waaraan de werknemers deelnemen.

Tijdens telefoongesprekken hebben ze toegang tot relevante (klant)gegevens op hun beeldscherm. Wanneer ze een online vergadering organiseren met bijvoorbeeld Microsoft Teams ziet de klant een professionele achtergrond (met logo, indien gewenst) en heeft men een stabiele verbinding en uitstekend beeld en geluid.

Door de aansluiting op, en de vast-mobielintegratie met,
de VoIP-telefooncentrale kan het gehele netwerk (telefoon- en internetlijnen, smartphones, aansluiting met de telecomprovider, camera’s etc.) worden gemonitord. Valt er iets uit, dan kan snel actie worden genomen. Dit biedt gemak, overzicht en veiligheid.

Het gehele netwerk wordt gemonitord. Dat biedt gemak, overzicht en veiligheid.

Aan de slag met hybride werken?

Stap 1

Het professionaliseren van de thuiswerkplekken met:

 • Laptop, beeldscherm, toetsenbord
 • Camera en microfoon
 • Achtergrondscherm voor videobellen

Stap 2

Het optimaliseren van de integratie door:

 • Koppeling met VPN-verbinding
 • Aanschaf van een goede collaboration tool
 • Koppeling met CRM-systeem
 • Vast-mobiel integratie met VoIP-telefooncentrale

Stap 3

Het gehele netwerk laten monitoren

Voclarion ontzorgt jouw organisatie op het gebied van hybride werken.
Voclarion zorgt ervoor dat de communicatietechnologie in jouw organisatie volledig geoptimaliseerd is en naadloosfunctioneert. We noemen dit Unified Collaborated Communications. Dit maakt hybride werken prettig en praktisch.

 • We faciliteren je van het professionaliseren van de thuiswerkplekken tot en met de volledige integratie van al jouw communicatiemiddelen.
 • Voor een vast bedrag per maand ontzorgen we je door het gehele netwerk te monitoren.
 • We zijn jouw single point of contact met betrekking tot alle communicatietechnologie.
 • We helpen je graag bij het realiseren van meer werkgeluk voor jouw werknemers en een hogere productie, kostenbesparing en concurrentievoordeel voor jou.

Meer weten over HYBRIDE werken?

Contact
Check de whitepapers

Contact ons

Ons direct mailen
hello@voclarion.nl

Voclarion Nederland
Joop Geesinkweg 125 1114AB Amsterdam

Route beschrijving | +31 (0)85 – 1 119 119

KvK: 34.16.24.56
BTW: NL 8121.43.565.B01
IBAN: NL16INGB0653576129