HYBRIDE WERKEN

Hybride werken: je kunt er als organisatie na de coronapandemie niet meer omheen. Hybride staat voor plaats- en tijdonafhankelijk werken. Werken waar je wilt, wanneer je wilt, vanaf elk apparaat. Werknemers willen het graag en het is maatschappelijk ook nog eens het juiste om te doen. Je bespaart op kantoorruimte, reiskosten en kosten voor energie. Je biedt je werknemers meer werkgeluk, de productiviteit gaat omhoog en je creëert concurrentievoordeel.

Hybride werken: van hoe dan naar doe dan!

Tot zover even hoog over. Want hoe ga je van waar je nu staat als organisatie naar een praktisch werkbare hybride werkomgeving waarin alles gestroomlijnd verloopt, zowel qua nieuw beleid als technologie?

In een reeks van drie whitepapers gaan we in op het invoeren van hybride werken en wat daarbij komt kijken. Deze whitepapers zijn interessant voor elke beslisser en leidinggevende binnen een organisatie die de behoefte heeft zijn werknemers flexibele werkmogelijkheden aan te bieden.

We gaan zowel in op het menselijke, het organisationele en het praktische aspect en geven je antwoorden op de volgende vragen:

Hybride werken: Hoe houd ik mijn werknemers tevreden en productief?

Hybride werken: De ideale thuiswerkplek

Hybride werken: Hoe implementeer ik hybride werken?

Inclusief praktijkvoorbeelden!

Ontvang gratis whitepaper

Hoe implementeer ik hybride werken

Ontvang gratis whitepaper

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het whitepaper per e-mail.