VIDEOCONFERENCING

VIDEO-
CONFERENCING

Thuis en op kantoor

Verbeter geluids- en beeldkwaliteit tijdens video conferencing. Professionaliseer de (thuis)werkplek met behulp van de juiste audio en video apparatuur.

Thuiswerkplek of kleine ruimte

tot max. 4 personen

Het verbeteren van de belichting. De mogelijkheid om het gezichtsveld aan te passen en de hoek van de camera te optimaliseren. Het weghalen van afleidende achtergronden of juist meer van de achtergrond vastleggen. Allemaal functionaliteiten van een hoogwaardige webcam, waardoor de sprekers professioneel overkomen. Hieronder vind je de foto’s van een aantal camera’s, geschikt voor zowel een thuiswerkplek als kleine vergaderruimte tot maximaal 4 personen.

Grote ruimte

vanaf 4 personen

In een vergadering met misschien wel 12-16 personen aan tafel, wil je dat ook degene die het verst weg zit van het scherm goed gehoord en gezien wordt. Hiervoor heb je audio en video van uitstekende kwaliteit nodig. Met een krachtige camera, meerdere microfoons en een bedieningspaneel op tafel om de call eenvoudig te starten en bedienen. Hieronder vind je een aantal foto’s van systemen die geschikt zijn voor grotere vergaderzalen.

Download ook het whitepaper

‘De ideale thuiswerkplek’

Download

“Geavanceere technologie = een productievere werkplek”.

Meer weten over Videoconferencing en de
mogelijkheden van Hybride Werken?

Contact

Contact ons

Ons direct mailen
hello@voclarion.nl

Voclarion Nederland
Joop Geesinkweg 125 1114AB Amsterdam

Route beschrijving | +31 (0)85 – 1 119 119

KvK: 34.16.24.56
BTW: NL 8121.43.565.B01
IBAN: NL16INGB0653576129

Scroll to Top