VIDEOCONFERENCING

Jouw medewerkers goed faciliteren, thuis en op kantoor

Hybride werken is in een stroomversnelling geraakt. En dus willen – en moeten – jouw medewerkers overal kunnen werken. Op kantoor, thuis of een andere locatie. Hoe faciliteer je ze met de juiste techniek en technologie?

Maak een goede start door ze de juiste audio- en video-apparatuur te bieden en zo de geluids- en beeldkwaliteit te verbeteren. Dat geeft al een veel professionelere indruk.

Thuiswerkplek of kleine ruimte |

tot max. 4 personen

Het verbeteren van de belichting. De mogelijkheid om het gezichtsveld aan te passen en de hoek van de camera te optimaliseren. Het weghalen van afleidende achtergronden of juist meer van de achtergrond vastleggen. Allemaal functionaliteiten van een hoogwaardige webcam, waardoor de sprekers professioneel overkomen. Hieronder vind je de foto’s van een aantal camera’s, geschikt voor zowel een thuiswerkplek als kleine vergaderruimte tot maximaal 4 personen.

Grote ruimte |

vanaf 4 personen

In een vergadering met misschien wel 12-16 personen aan tafel, wil je dat ook degene die het verst weg zit van het scherm goed gehoord en gezien wordt. Hiervoor heb je audio en video van uitstekende kwaliteit nodig. Met een krachtige camera, meerdere microfoons en een bedieningspaneel op tafel om de call eenvoudig te starten en bedienen. Hieronder vind je een aantal foto’s van systemen die geschikt zijn voor grotere vergaderzalen.

Meer weten over Videoconferencing en de mogelijkheden van Hybride Werken? Neem dan direct contact met ons op! We adviseren je graag.