Nuki: De eerste echte smart lock

Met de Nuki smart lock wordt uw smartphone een smart key. Het opent automatisch de deur wanneer u komt en sluit deze weer wanneer u vertrekt

  • Opent en sluit deuren voor u automatisch
  • U kunt op individueel niveau rechten aanmaken en beheren voor toegang
  • 24/7 inzicht in wie welke deur heeft geopend en wanneer

Met de Nuki is de sleutelbos of sleutelkluis verleden tijd. Uw smartphone of Nuki dongle is genoeg om toegang te krijgen tot de woning.

Veiligheid voorop

Nuki biedt u optimaal comfort, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van uw deur:

  • Nuki wordt gemonteerd aan de binnenkant van uw huis en is volledig onzichtbaar van buitenaf.
  • Verzekeraars hebben bevestigd dat de beveiligingsklasse van uw deur niet wordt beïnvloed door het gebruik van Nuki.
  • Wanneer u uw telefoon kwijt raakt, kunt u gemakkelijk de toegang uitzetten. Welkom simpel sleutelbeheer.
  • Bulletproof 2-weg encryptie zorgt voor de hoogst mogelijke veiligheidsstandaard.

Past op elk gangbaar slot

Nuki is zo ontworpen dat het past op alle in Europa gangbare sloten. Het installeren is een fluitje van een cent en het past over uw bestaande slot heen zonder iets te verwijderen of te vervangen.

Beheer en controle op afstand

Met de Nuki kunt u via de app of de centrale beheeromgeving op individueel niveau rechten aanmaken en beheren voor toegang op 1 of meerdere locaties. Daarnaast heeft u 24/7 inzicht in wie welke deur heeft geopend en wanneer. Ook heeft u de mogelijkheid om elke deur op afstand open te maken.

Hoe werkt het?

De Nuki Smart Lock wordt aangebracht aan de binnenkant op het bestaande slot en kan binnen 3 minuten gebruikt worden. Zonder gebruik van extra schroeven of een boor.

Vanaf dat moment draait de Nuki Smart Lock de sleutel open of dicht wanneer u wilt: Handmatig, via de Nuki Fob of door gebruik te maken van de smart key app op een smartphone.

Lees ook de uitgebreide review op domotica.center

Ontvang de Nuki 2 weken gratis op proef!

Nog niet overtuigd van de voordelen van de Nuki? Ervaar zelf de gemakken van de Nuki voor uw organisatie, medewerkers en cliënten. Wij hebben een aantal Nuki’s voor test beschikbaar, als u het formulier invult zullen wij zo lang er test modellen beschikbaar zijn deze naar u toesturen zodat u de Nuki zelf 2 weken kunt testen.