Wij maken communicatie eenvoudig

Voclarion begon in 2003 met de ontwikkeling van een zelfstandig VoIP telefonieplatform. Het in-house ontwikkelde platform wordt wereldwijd gebruikt door ondernemingen, overheid en non-profit organisaties. Het geniet de voorkeur van veel bedrijven door de vele mogelijkheden, onafhankelijkheid van derden en doordat Voclarion een volledig zelfstandige leverancier is. Sinds 2014 richt Voclarion zich ook op de zorg-sector en het MKB.

Ronald Koppelman

Oprichter

De oplossing die jij nodig hebt

Met ruim 15 jaar ervaring heeft Voclarion menig bedrijf, van klein tot groot, geholpen bij het realiseren van haar doelen. Onze VoIP specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring waardoor zij altijd het best passende advies en de beste support kunnen leveren.

Wij maken het mogelijk, zelfs als de oplossing nog niet bestaat. Met ons eigen development team maken wij oplossingen specifiek naar de wens van de klant. Kan het bij ons niet, dan kan het nergens.

Toekomstproof

Niets is zo vervelend als systemen waarbij alle onderdelen bij één leverancier aangeschaft moet worden. Deze zogenaamde “vendor lock-in” is in onze ogen ouderwets en zeker niet toekomstbestendig. Door continue te innoveren en ervoor te zorgen dat onze oplossingen te koppelen zijn aan andere systemen garanderen wij systemen voor de toekomst.

Ons systeem werkt op basis van open standaarden. Dit betekent dat andere systemen, van welke leverancier dan ook, eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan ons communicatieplatform. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld een integratie met meer dan 100 CRM pakketten bieden.

Door op deze manier te werken hebben bedrijven keuzevrijheid van merk en leverancier waardoor bedrijven kunnen kiezen voor de beste oplossing tegen de beste prijs, nu en in de toekomst.

Onze klanten

Bedrijven van klein tot heel groot maken gebruik van ons communicatieplatform. Zo leveren wij al jaren telefonie aan de gemeente Amsterdam met 13.000 aansluitingen en hebben wij de vestigingen van Brabantia geïntegreerd zodat deze centraal beheersbaar zijn. Onze referenties

Onze medewerkers aan het woord


Mogelijkheden bespreken?