Verpleeg Oproep

Het Voclarion verpleeg oproepsysteem is een softwarematig platform dat ervoor zorgt dat alarmen van patiënten en/of slimme domotica terecht komen bij de juiste verpleegkundige.


Kunstmatige Intelligentie

Voclarion Nachtzuster is een zorgapplicatie die een intelligente sensor gebruikt om de veiligheid van patiënten of cliënten te garanderen.


Personen alarmering

Geavanceerde detectie van afwijkend gedrag van bewonders waaronder: onrust in bed, verlating van de kamer en alarmsignalering door een pols/halszender.


Realtime dwaaldetectie

De oplossing tegen weglopen of dwalen. Zorginstellingen willen hun cliënten zoveel mogelijk vrijheid bieden maar tegelijkertijd ook veiligheid garanderen.


Deur management

Met de Nuki smart lock wordt uw smartphone een smart key. Het opent automatisch de deur wanneer u komt en sluit deze weer wanneer u vertrekt.


Blyott

Voclarion biedt in samenwerking met haar partner Blyott een applicatie waarmee ziekenhuizen en zorginstellingen hun mobiele assets, zoals pompen, bedden en andere apparaten kan volgen.

“Wij dromen van een wereld waarin zorgbehoevende de beste zorg krijgen. Met ruim 20 jaar ervaring in de communicatie willen wij de zorg verbeteren door het leveren van ondersteunende techniek.
Voclarion biedt innovatieve communicatie oplossingen die de zorg efficiënter en goedkoper maken waardoor er tijd en geld overblijft voor het leveren van echte zorg. Advies, kwaliteit en vertrouwen staan voorop. Wij bieden in een eerlijk gesprek het beste advies waardoor de zorginstelling voor de best passende oplossing kan kiezen.

Door systemen te leveren die volledig met elkaar geïntegreerd kunnen worden garanderen wij eenvoud en efficiëntie op de werkvloer voor nu en de toekomst. Administratieve taken worden versimpeld, het personeel wordt ontlast en de werkdruk neemt af waardoor er tijd overblijft om de beste zorg te verlenen.”

Ronald
Koppelman

Founder

Voordelen

75%

van de IT-managers wil

Lage kosten

Onze oplossingen zijn beheersbaar, betaalbaar en eenvoudig te integreren in uw bestaande systemen. Daardoor bespaart u in kosten.

83%

van de zorgprofessionals wil

Meer efficiency

De cliënt en zorgprofessional moeten tot het ultieme gefaciliteerd worden. Hun wensen en eisen vormen de basis van uw nieuwe communicatie omgeving.

92%

van de systeembeheerders wil

Beheersbaarheid

Als dwaaldetectiepersoonsalarmering of communicatie zoekt die geïntegreerd en gecombineerd kan worden, bent u bij ons aan het juiste adres.

71%

van onze klanten wil

Zelf bepalen

Wij luisteren naar wat de klant wil. Hybride, cloud of on premise: bij Voclarion kan het allemaal. Wij adviseren, maar u bepaalt waar de prioriteiten liggen.

Dit vinden onze klanten van ons


Onze laatste blogs over de Zorg