Het slimme Wi-Fi netwerk dat altijd werkt

Een stabiel wifi netwerk, dat veilig is én in staat is om netwerkverkeer te prioriteren

Voclarion levert een volledig managed WiFi omgeving aan bedrijven die behoefte hebben aan een slim netwerk dat eenvoudig te monitoren en te beheren is.

De markt voor slimme apparaten groeit snel. In de toekomst kunnen wij niet meer zonder en waarom zouden wij ook? Het scheelt ontzettend veel tijd als apparaten een deel van het werk uit handen kunnen nemen.

Daarom leveren wij een volledige managed WiFi omgeving met slimme access points. Deze access points detecteren bijvoorbeeld zelf problemen en herstellen deze nog voordat gebruikers last ondervinden van vertraagd internet.

Uitgebreide analyses maken het mogelijk om zeer snel en overzichtelijk problemen op te sporen. Dit scheelt bedrijven zeer veel tijd en geld.

Vanuit de Cloud

Het complete Wi-Fi netwerk is te beheren vanuit de cloud. De Wi-Fi punten weten precies waar ze toebehoren en configureren automatisch. Of jullie 1,2 of 100 locaties hebben, de Wi-Fi punten kunnen gewoon opgehangen worden en ze werken. Netwerkbeheerders zien in de  cloud-omgeving of er extra access points nodig zijn en waar deze geïnstalleerd moeten worden voor een optimaal dekkend netwerk.

  • Plug & Play
  • Beheer en controleer vanuit de Cloud
  • Hiërarchisch management maakt het leven makkelijk

Valt de cloud weg? Geen zorgen, het WiFi netwerk blijft zelfstandig verder werken tot het probleem is opgelost. De automatische herstelfunctie zorgt ervoor dat er geen noemenswaardige downtime plaatsvindt als er problemen zijn.

Uitgebreide en zeer overzichtelijke beheerinterface


Zelfstandig problemen oplossen

n tegenstelling tot andere access points zorgen onze wifi points ervoor dat de omgeving continue wordt gescand op problemen. Als problemen zich voordoen dan worden deze opgelost nog voordat ook maar iemand hier last van heeft. In de uitgebreide rapportages wordt aangegeven wat voor probleem er was en waardoor deze werd veroorzaakt.


Zone analyse

De zone analyse geeft inzicht in de dichtheid en beweging van WiFi gebruikers. Op een plattegrond zie je precies welke zones het drukst zijn en welke zones wellicht een extra accespoint nodig hebben.

Marketing machine

Doordat klanten zich kunnen aanmelden op het WiFi netwerk kun je met de presence status inzicht krijgen in het aantal nieuwe en terugkerende klanten. In de rapportage is een overzicht te vinden van het aantal klanten dat is aangemeld op het WiFi netwerk, of het een nieuwe of terugkerende klant is en en hoe lang de klant in de winkel is. De trends worden weergegeven voor verschillende periodes: dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks.

Een veilig netwerk

Het WiFi netwerk van Voclarion zorgt er voor dat alle draadloze aanvallen, bedreigingen en apparaten automatisch gedetecteerd en geclassificeerd worden. Alle apparaten die door het netwerk worden herkend als bedrijfsapparaten melden zich automatisch aan op het bedrijfsnetwerk en zullen daarom nooit zomaar aanmelden op de WiFi van onbekende externe netwerken (bijvoorbeeld van nabijgelegen panden).

Naast de veiligheid van de gebruikers van het WiFi netwerk, is de cloud-omgeving beveiligd met meerdere beveiligingsniveaus zoals: krachtige toegangscontroles, twee factor authenticatie, regelmatige scans en beheer van kwetsbaarheden en encryptie van gegevens tijdens het transport.

De enige Wi-Fi oplossing dat in staat is om serieuze bedreigingen te elimineren

Geef hackers geen kans! Mojo’s gepatenteerde technieken zorgen er voor dat alle draadloze aanvallen, bedreigingen en apparaten automatisch gedetecteerd en geclassificeerd worden. Door deze automatische classificatie is Mojo het enige WLAN merk dat in staat is om de echte bedreigingen van de valse te scheiden en de echte bedreigingen te elimineren vooraleer deze schade kunnen aanrichten aan het netwerk.

Dit alles zonder enige tussenkomst van het drukbezette IT-personeel.

  • Geen complexe security regels
  • Geen valse alarmen
  • Geen handmatige interventie nodig
  • Automatische afhandeling en preventie van bedreigingen

Deze WiFi oplossing voor jullie organisatie?

085 1119 119

Antinija Dzido – Adviseur

Scroll to Top