John Bos, bestuurder Woonzorg Flevoland: “Andersom is Voclarion voor ons een interessante partner, omdat telefonie vanzelfsprekend niet onze kerncompetentie is. We hebben daarvoor een partner nodig die meedenkt. Niet alleen over wat er op dit moment nodig is, maar die ook kijkt naar de toekomstige trends en ontwikkelingen. Wij hebben elkaar daarin goed gevonden.

Lees verder

De ambitie van Port of Amsterdam is om een toonaangevende Europese haven te zijn. Een haven in de voorhoede van de transitie naar een duurzame samenleving. Zo werken we toe naar een klimaatneutrale haven in 2050.

Zorgcentrum Rijnwaal kan efficiënter werken door de VoIP oplossing van Voclarion. Met minder personeel kunnen meer patiënten geholpen worden.

Bij Activité verloopt de verwerking van telefoonverkeer en afhandeling van hulpoproepen efficiënt via de Voclarion VoIP telefooncentrale.

Gemeente Westerkwartier behaalde een gemiddelde kostenbesparing van 85% door gebruik te maken VoIP, virtualisatie en het centraliseren van de omgevingen van de vier gemeentes.

Bij makelaar Hoekstra & van Eck worden telefoontjes nu altijd beantwoord door de vestiging of het centrale belteam, de adviseurs zijn optimaal mobiel bereikbaar en de telefoonkosten zijn gehalveerd.


Een aantal van onze tevreden klanten