Mogelijkheden

Vaste telefonie, vast mobiel integratie, CRM integratie…

Met het platform van Voclarion kun je jouw klanten alles bieden omtrent telefonie. Vaste telefonie is de basis. Klanten die net even flexibeler en plaats onafhankelijk willen werken kun je daarnaast een vast mobiel integratie aanbieden. Als medewerkers hun eigen toestel willen of moeten gebruiken, kunnen zij gebruik maken van onze app. Heeft de klant behoefte aan een herkenningsysteem wanneer iemand belt? Dan kies je voor de CRM integratie.

Functionaliteiten

Ons telefonieplatform heeft zó veel functionaliteiten dat het bijna onmogelijk is om alles te beschrijven. Buiten de standaard functionaliteiten zoals: keuzemenu’s, belgroepen, wachtrijen en tijdschema’s, zijn er nog vele uitgebreidere functionaliteiten. Om een goed beeld te krijgen van wat ons platform allemaal kan, is een vrijblijvende demonstratie het beste middel. 

Alle functionaliteiten, één prijs

In tegenstelling tot veel andere partijen op de markt, hebben wij geen losse modules voor fax2email, extra keuzemenu’s enzovoort. Bij ons is alles helder en eerlijk, alle functionaliteiten voor één prijs per gebruiker per maand.

Hosting

Keuzevrijheid vinden wij een belangrijk aspect bij een samenwerking. Daarom bieden wij jou diverse mogelijkheden om klanten te hosten. 

Bij Cloud en Private Cloud neemt Voclarion het beheer van de server volledig uit handen zodat jij je kunt focussen op serviceverlening naar jouw klanten. Wil je het beheer van de server (beveiliging, onderhoud en dergelijke) zelf doen? Dan kun je bij ons kiezen voor een Self-hosted oplossing.

Cloud

De meest gebruikte manier van hosten is in de Cloud. Met Cloud telefonie draaien meerdere klanten op jouw VPS. Voclarion is verantwoordelijk voor de inrichting en beveiliging van de server. Het enige dat jij hoeft te doen, is het belplan inregelen voor de klant.

Private Cloud

Het verschil tussen Cloud en Private Cloud is dat de klant draait op een privé VPS. De VPS wordt dus ingericht voor één klant. Hierdoor kan de firewall en beveiliging worden toegespitst op de wensen van de klant. Voclarion verzorgt de inrichting en beveiliging van de server zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Self-hosted

Klanten die niet willen of kunnen draaien in de Cloud hebben veelal een systeem op hun eigen locatie. Wil de klant het beheer van de telefonie compleet in eigen handen hebben, dan kun je de klant een self-hosted oplossing aanbieden. Wij leveren de software, jij doet de rest.

Maatwerk

Hoewel nagenoeg elk bedrijf uit de voeten kan met onze uitgebreide standaard functionaliteiten, bieden wij ook maatwerk aan. Ons in-house development team heeft al vele specifieke functionaliteiten gebouwd voor klanten. Bijvoorbeeld hele specifieke rapportages voor een gemeente, een receptenlijn specifiek voor een dokterspraktijk en een geavanceerde overloopfunctie van de ene naar de andere belgroep voor een verzekeringsmaatschappij.

Wij zeggen altijd: “Kan het bij ons niet? Dan kan het nergens”.

Reseller worden van Voclarion?

Scroll to Top